Multi Vesta

Webdesign, secretariële en administratieve ondersteuning

Ervaring
Oplossingsgericht
Goede prijs/kwaliteit
Organisatorisch vermogen
Zelfstandig
Creatief
Flexibel
Professioneel

Dienstverlening en wat ik voor u kan betekenen?

Multi Vesta kan als dienstverlenend bedrijf u als ondernemer of ZZP’er ondersteuning geven. Maar ook aan (grotere) bedrijven kan ik de helpende hand bieden.

Door mijn jarenlange ervaring in zowel webdesign, secretariële- als administratieve ondersteuning, ben ik de oplossing voor uw probleem.

De voordelen van externe dienstverlening op maat

• Ik kan voor een korte periode, maar ook bij langdurige projecten worden ingezet.

• Ik ben flexibel en uren kunnen in overleg worden afgestemd.

• Ik kan vanuit mijn eigen bedrijfssituatie werken, maar als de werkzaamheden dit niet toelaten, kan ik ook ter plekke werken.

• Door mijn jarenlange ervaring, heeft u geen verlies aan inwerktijd.

Het uitbesteden van webdesign, secretariële- en administratieve dienstverlening heeft voor u als voordeel, dat u zich volledig kunt richten op uw core business. 

U kunt gebruik maken van de dienstenverlening van Multi Vesta wanneer het u uitkomt, om piekbelasting op te vangen of op projectbasis. U hoeft dus geen vaste medewerker in dienst te nemen. Uw overhead kosten blijven daardoor beperkt.

Vanzelfsprekend staat bij mij professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit voorop. Ik heb een groot organisatorisch vermogen en kan goed plannen. Ik ben oplossingsgericht en creatief.

Neem contact met mij op via mijn contactpagina voor de mogelijkheden die ik u kan bieden. Ik maak graag een afspraak met u of kan een offerte uitbrengen gericht op uw specifieke wensen; dit alles vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Ik zie graag uit naar een fijne samenwerking.