Multi Vesta

Webdesign, secretariële en administratieve ondersteuning

Wie ben ik

Mijn naam is Ellen Heere en in 2011 heb ik Multi Vesta opgericht.

Na mijn Schoevers opleiding heb ik MAS 1 en 2 (Management Assistente) gevolgd. Ook heb ik mijn middenstandsdiploma behaald. Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd ten behoeve van webdesign.

Ik heb ruim 17 jaar met veel plezier als management secretaresse gewerkt bij het grote DHV, het tegenwoordige Royal HaskoningDHV.

Hier heb ik bij verschillende disciplines van het bedrijf ervaring opgedaan. Het voordeel van een groot, internationaal georiënteerd bedrijf als DHV is, dat het werk er gevarieerd is en altijd in ontwikkeling, zodat ik mijzelf ook kon blijven ontwikkelen in alle facetten van mijn vakgebied. Van PR-activiteiten tot administratieve werkzaamheden. Van projectsecretaresse tot het ontwikkelen van het handboek secretariaat en het kwaliteitshandboek van de afdeling.

Ook heb ik me ingezet bij verschillende personeelsactiviteiten. Van het organiseren van jubileumfeesten tot de redactie van het computerblad van DHV.

Daarnaast heb ik me ingezet voor de OR in verschillende werkgroepen en veel kennis opgedaan op het gebied van personeel en organisatie.

Tevens was ik verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website van mijn unit, DHV Water BV. Deze kennis heb ik later gebruikt om zelf websites te maken voor derden. Ik heb met verschillende pakketten gewerkt en ben uiteindelijk bij Joomla uitgekomen, omdat die de meeste mogelijkheden biedt.

De laatste jaren van DHV heb ik voor de controller gewerkt. Ik coördineerde de jaarverslagen, kwartaalverslagen en begroting.

Op freelance basis heb ik ook de administratie voor andere bedrijven verzorgd.

Al deze kennis en ervaring stel ik graag beschikbaar aan mijn klanten.