Multi Vesta

Webdesign, secretariële en administratieve ondersteuning

Webdesign op maat

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ieder bedrijf moet zich profileren op internet, eventueel gekoppeld aan social media. Een website maken is één, maar bent u vindbaar? Blijft het up to date?

Webdesign begint bij een goed plan. Wat wilt u met uw website bereiken? Voor wie is uw website bedoeld? Waarin onderscheidt u zich ten opzichte van uw concurrent?

Ik kan u helpen bij een goede plan van aanpak voor uw website.

Daarnaast kan ik een template maken, gebaseerd op uw house style met uw logo erin geïntegreerd. Heeft u nog geen logo en / of bedrijfsnaam, Multi Vesta werkt nauw samen met een grafisch vormgeefster, die uw wensen creatief kan omzetten naar een pakkende naam en / of logo.

Ik heb wat CMS (content management system) betreft ervaring met zowel Joomla, als Wordpress. Dit betekent, dat ik naar wens de opzet van uw site maak. Na overdracht kunt u in enkele handelingen zelf nieuwe content toevoegen en beheren. Ik maak hiervoor een handleiding, gericht op uw site. Tevens is er een dagdeel voor de overdracht van de site, waarin ik de handleiding toelicht en u een mini cursus krijgt.

Heeft u te weinig tijd? Ik kan ook uw website beheren. Een totaalpakket van webbeheer bieden, behoort ook tot de mogelijkheden.

De websites die ik maak zijn natuurlijk responsive websites. Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm.